Cautati
Română
All Categories
  Menu Close

  Despre Noi

  Bună! Noi suntem Horeca 24. Vrei să ne cunoști mai bine?

  Horeca 24 și-a început activitatea la începutul anilor 2010 dintr-o obsesie pentru excelență. De atunci ne-am dat constant silința să devenim furnizorul numărul 1 din România pentru echipamente și accesorii de calitate în industria HORECA. Am îndrăznit și am mers cu obiectivele noastre mai departe, încât astăzi dispunem și de capacitatea de a instala și a oferi service pentru toate produsele pe care le comercializăm, deoarece credem în ele.

  Scopul nostru a fost încă din prima zi să acordăm o experiență de cumpărături unică. Nu doar punem pe picioare produsele cumpărate de la noi și oferim service, ci și demontăm vechile echipamente și te scăpăm de mizeria și corvoada de a le arunca.

  Renovarea sau amenajarea unei noi locații este o sarcină care dă de multe ori bătăi de cap. Horeca 24 poate face din această misiune descurajantă un eveniment aparte, o sărbătoare la care tu ești cel dintâi sărbătorit și invitat. De la programul de proiectare a locației până la realizarea propriu-zisă a spațiului visurilor tale este un pas ușor pentru noi, dar un salt uriaș pentru afacerea ta.

  Echipa de proiectare Horeca 24 are o experiență de peste douăzeci de ani în toate aspectele legate de amenajarea sau modernizarea unei locații. Am ținut mereu pasul cu tendințele, iar asta ne-a ajutat să ajungem să luăm masa în restaurantele clienților noștri și să ne bucurăm de toate serviciile de ospitalitate oferite de cei care au avut încredere în noi.

  Care este secretul nostru? Dedicarea. Echipa noastră este implicată direct în toate fazele de fabricație, instalare și service. Sunt informați despre alternativele de produs și cunosc minuțios fișa tehnică de instalare a acestora. Dedicarea ne-a învățat și să ascultăm pe fiecare client în parte, să îi înțelegem viziunea și să i-o îndeplinim cu profesionalism.

  Suntem mândri de compania noastră. Prin urmare, de ce să nu lăsăm afacerea noastră să aibă grijă de afacerea ta?!